Kylätaloa käynnistetään

Pitäjäyhdistys katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen. Kuva Eira Varonen.

Pitäjäyhdistys on perustanut kylätalotoimikunnan organisoimaan yhteisten tilojen käynnistysvaihetta. Toimikunnassa ovat Matti Jaatinen, Raimo Tiittanen, Jouko Jääskeläinen, Marjaana Aarnio ja Eira Varonen.

Yhdistyksen kevätkokouksessa perjantaina oli esillä myös pihapiirin ja alueen kokonaisuus ja sen kehittäminen. Pihapiiriin kuuluvat mm. navetta, jossa kesäteatteri toimii, viljamakasiini, renkitalo ja myllymuseo.

Monesti jo ennen syntymäänsä kastettu kylätalo tulee saamaan arvoisensa nimen. Pitäjätoimikunta tekee lopullisen päätöksen siitä kuten pihapiirin nimestäkin. Ehdotuksia otetaan edelleen vastaan. Tiedotustilaisuudessa esitettiin kansanäänestyksen tai nimikilpailun järjestämistä, mitkä ovat hyviä ideoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *