Karoliina lahjoitti

Karoliinalla oli viime kesänä Värtsiläpäivillä työnäytös huovutuksesta. Kuva EJ

Karoliina Arvilommi lahjoitti Värtsilän vielä ristimättömälle kylätalolle taideteoksensa tupaantuliaislahjaksi. Millaisesta taiteilijasta on kyse, selviää täältä ja täältä.

Aivan varmasti osaamme arvostaa Karoliinan lahjoitusta. Hänen töitään on mm. Helsingin Designmuseon ja Salon taidemuseon kokoelmissa, Peijaksen sairaalassa, Espoon kaupunginkirjastossa, Suomen käsityömuseossa Jyväskylässä ja Suomen Rakennusteollisuusliiton pääkonttorissa.

5 comments for “Karoliina lahjoitti

 1. Heti alkuun , kun Karoliina asettui tänne Värtsilään minun piti saada hänen tekemänsä hattu. Pidän hänen käyttämistään kirkkaista väreistä ja että työt ovat persoonallisia eivätkä tusinatyötä. Seinävaatteet myöskin ihania. Käykääpä ostamassa tai tilaamassa.
  Kyllä kelpaa antaa vaikka lahjaksi.
  Terv. Pusan Mirja

 2. Kuuntelin juuri radio Ylen 1:ltä Todellisia tarinoita – Ammattina huovuttaja.

  Ajattelin, että ohjelma saattais kiinnostaa Värtsin lukijoita.Se on kuunneltavissa Areenassa 9.9.2014 saakka.

  http://areena.yle.fi/radio/2305517

 3. Oli ilo päästä kuuntelemaan tuota ohjelmaa, kun Hannu soitti autosta, että laita ihmeessä radio auki. Mielenkiintoinen ja hyvin tehty kuten yleensä aina nuo Todellinen tarina – sarjan ohjelmat. Tietysti ennen kaikkea hienoa saada kuulla tuttuja oman kylän ääniä Ylen Ykköseltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *