Sukset luistivat

Kännykkä soi. Kuvat Eira Varonen ja EJ.

Maastoja kehuttiin.

Alku aina hankalaa.

Nimet kirjoihin.

Värtsilän laturetki hiihdettiin lauantaina loistavassa ja luistavassa säässä. Osanottajia oli lähes 80, missä oli hieman lisäystä edellisvuoteen .  Järjestäjät olivat tyytyväisiä saamaansa palautteeseen. ”Taloudellisesti saimme omamme pois. Todennäköisesti laturetki järjestetään myös ensi vuonna”, totesi Värtsilän Kisan puheenjohtaja Mika Piiroinen. Hän antoi tunnustusta latujen tekijälle Erkki Kinnuselle, jonka panoksesta onnistuminen riippui.

Osallistujat kehuivat aurinkoisin ilmein niin latua kuin säätä. ”Maastot täällä Värtsilässä ovat sopivat. Suuria nousuja ja laskuja ei ollut, mutta vaihtelua kuitenkin riitti”, mainitsi muuan kauempaa tullut ja useita laturetkiä tänä talvena kolunnut.

Värtsi julkaisee laturetkestä kuvakoosteen. Kertokoon se enemmän kuin tuhat sanaa.

Metsän siimekseen.

Jokohan kohta saapuvat?

Huoltojoukot lähdössä.

Rajatornin katveessa.

Katso video.

Post navigation

6 comments for “Sukset luistivat

 1. Monet lämpimät kiitokset Kinnusen Ekille ja kaikille järjestäjille! Pitkästä aikaa meilläkin oli mahdollisuus osallistua laturetkeen. 12 kilometriä tuli hiihdettyä vaikka alussa oli vähän vaikeeta piästä vauhtiin ,- kiitos Eiralle kun nostit mummon latuselle!
  terv. koukkulan lea ja masa

 2. Kiitos! Ilo oli auttaa!

  Videon alkutekstissä mainittujen järjestäjien kohdassa virhe/puute: Laturetken järjestivät: Värtsilän Kisa, Värtsilän Riistamiehet ja Partiolippukunta Värtsin Takojat.

  (Värtsin Takojat maininta puuttuu, pahoittelen)

  t:Eira

 3. Milloin laturetki? Tapahtumakalenterissa eikä kyläsivulla ole mitään mainintaa. Ken tietää kertokoon.

 4. Laturetkijärjestelyistä olen itse ollut tänä aamuna puhelinkeskustelussa latumestari Erkki Kinnusen kanssa. Päävastuullisena järjestäjänähän tapahtumassa on ollut Värtsilän Kisa. Otin Erkkiin yhteyttä Riistamiesten roolin tiimoilta. Hän oli keskustellut asiasta Kisan puheenjohtajan kanssa.
  Yhteenvetona on nyt tehty päätös, että laturetkeä ei tänä vuonna järjestetä. Tahtotila hommaan olisi sinänsä löytynyt, mutta yhteisen aikataulun kanssa on tehnyt tiukkaa. Taustalla on mm. sairastapaus ja muut lähialueen ulkoilutapahtumat. Yritetään paremmilla eväillä ensi vuonna.
  Erkki on kyllä luvannut pitää ladut hiihdettävässä kunnossa ainakin ns. kylän lenkin osalta niin kauan kun keliä ja hiihtäjiä piisaa. Täsmäsäätiedon perusteella hiihtokelit eivät näytä katkeavan vielä ainakaan lähimmän viikon aikana.

 5. Tänä vuonna on muitakin ikäviä ”välivuosien viettäjiä” kun Kesäteatteriakaan ei ole tulevana kesänä. Tekijät vähenee ja vähätkin väsyvät pienen kylän vapaaehtoistouhuissa!

 6. Onneksi mm. tuottajien ja Värtsin sukset luistavat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *