Marjaanasta kyläkumppani

Värtsilän Marjaana. Kuva EJ

Maaseudun Sivistysliiton Pohjois-Karjalan aluejärjestö valitsi maanantaina 21.2. Keski-Karjalan kyläkumppaniksi Marjaana Aarnion Värtsilästä. Oikein lämpimät onnittelut ja halaukset! Tämä on meille värtsiläisillekin tärkeä valinta. Minusta tuntuu, että Arppen pystissäkin entisen kunnanviraston edustalla on hymyä huulessa.

Värtsilän kunta lopetti maatalouden 25 v. sitten. Viljely on latinankielellä cultur. Samasta sanasta kääntyy suomeksi myös sana kulttuuri. Siispä jatketaan kulttuurin viljelyä Arppen hengessä! toivoopi Erkki Lintunen

3 comments for “Marjaanasta kyläkumppani

  1. Onnea ja menestystä uudelle kyläkumppanille tulevaan työhön!
    Hyvä meidän kylän, Värtsilän Marjaana!!

  2. Onnittelut Marjaanalle Hämmeestä saakka! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *