Vanhuksille lisätilaa

Mitähän Värtsilän Asuntorannan vanhusten asunnoille tapahtuu? Kuva EJ

Johan nyt uutista pukkaa. Tohmajärven vanhustentaloyhdistyksen Marjatta-koti eli Kotipihan saneerauksen toinen vaihe sai Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus Aralta rahoitusta. Avustusta yhdistys sai 603 000 ja korkotukilainaa 1,15 miljoonaa euroa.

Marjatta-koti on uusi nimi kahdelle Kotipihan alueen rivitalolle, joihin saneerataan 19 asuntoa tehostetun palveluasumisen käyttöön. Kyseessä on kaksi rivitaloa, jotka yhdistetään ja laajennetaan. Kerrosala tulee olemaan 900 neliömetriä.

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 2 miljoonaa euroa. Aran rahoituksen lisäksi kunnanhallitus on syksyllä hyväksynyt hankkeelle 50 000 euron avustuksen ja 150 000 euron rakennuslainan. Asiasta kertoi Karjalainen.

1 comment for “Vanhuksille lisätilaa

  1. On hienoa, että Marjatta koti on saanut sinnikkään alulle panijan nimen. Kiitos Marjatalle sinne….
    Mirjasisko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *