Niiralaan panostetaan

Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Keti kiinnittää jatkossa huomiota erityisesti Niiralaan. Se on valittu yhdeksi toiminnan kolmesta pääkohteesta, joihin keskitetään voimavaroja.

Päästrategia-alueita (meniköhän tuo nyt oikein) ovat tuotantotoiminnan kehittäminen Puhoksessa ja Niiralassa, Venäjä ja palveluliiketoiminta. Venäjän osalta Keti panostaa asiointikäyntien tehostamiseen ja tavaraliikenteeseen. Tavoitteena on ”konttiliikennestatuksen kehitys”, tavaraliikenteen suuntautuminen nykyistä enemmän Niiralan kautta. Näitä asioita hoitamaan palkataan venäjänkielen osaaja, ja muutenkin Venäjä-osaamiseen kiinnitetään huomiota.

Samalla kun Keti keskittää voimavarojaan päätoimintoihin, se ”sopeuttaa” henkilöstöä. Nyt Ketin palveluksessa on 22, mutta parin vuoden kuluttua enää 12-15 henkilöä. Ketin kuulumisista kertoi Koti-Karjala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *