Hyvin pyyhkii Niiralassa

Niiralan kansainvälisellä rajanylityspaikalla rajan ylitti tammikuussa noin 94 450 henkilöä, missä on kasvua edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan lähes 30 prosenttia. Kasvu aiheutui lähinnä venäläisten, mutta myös suomalaisten lisääntyneestä liikkumisesta rajan yli. Viisumivelvollisia rajanylittäjiä oli hieman yli 50 prosenttia.

Niiralassa käännytettiin tammikuussa viisi henkilöä pääasiassa perustellun rikosepäilyn vuoksi.

Rikostorjunta

Niiralan kansainvälisellä rajanylityspaikalla havaittiin yksi epäilty rattijuopumustapaus. Lisäksi Niiralassa havaittiin kolme ulkomaalaislain rikkomusta, 19 liikenne- ja ajoneuvolain rikkomusta ja viisi muiden säännösten rikkomusta. Rikkomusten seuraamuksina annettiin 14 rangaistusvaatimusta ja 11 huomautusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *