Onks tietoo 2

Onko värtsiläisillä tietoa Kuhilasvaaran Heiskasista?

Keijo Santasalo on Pälkjärven pitäjäseuralta pyytänyt tietoja Kuhilasvaaran Heiskasista. Kun meidän tietomme olivat jokseenkin olemattomia, niin siirrän Värtsin välityksellä tiedustelun värtsiläläisille.

Kysymys on Juho Heiskasesta, s. 5.10.1810 ja hänen perheestään. Heiskaset ovat asuneet aikavälillä 1845 – 1900 Kuhilasvaara 1:ssä. Juho Heiskanen on ollut kahdesti avioliitossa. 1. vaimo on ollut Maria Pesonen ja lapset Juho, Katariina ja Maria. 2. vaimo on ollut Anna Suhonen ja lapset Heikki, Anna, Susanna, Mikko, Matti, Anna Briitta, Alviina ja Mikko(2).

Jos kenellä on tietoa paikasta, henkilöistä tai muista Heiskasiin liittyvistä asioista, pyydän ottamaan yhteyttä Keijo Santasaloon osoitteella k.santasalo@luukku.com

Unto Kortelainen

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *