Sähköpostilla

Värtsissä on alkanut olla keskustelua yleistä mielenkiintoa herättävistä paikallisista asioista. Se on aina paikallaan. Mielipiteet ovat kuitenkin alkaneet kerääntyä ”Yhteystietojen” alle. Se ei ole varsinaisesti kirjoituksille tai enemmälti kommenteille tarkoitettu paikka. Pyhittäisimme paikan mieluusti pelkästään Värtsi-lehden yhteystiedoille.

Lukijoitten mielipiteille sopisi Lukijoilta-palsta. Sinne voi kirjoituksia lähettää sähköpostitse, osoite löytyy Yhteystiedoista. Toimitus siirtää kirjoitukset palstalle otsikoituaan ne. Kirjoituksia saatetaan myös käsitellä kosmeettisesti (esim. laitellaan pilkkuja ja pisteitä), kuten lehdissä on yleisesti tapana. Sisältöä muutetaan ainoastaan, jos se sotii journalistisia tapoja tai lakeja vastaan. Muutoksista neuvotellaan etukäteen kirjoittajan kanssa.

Lukijoitten kirjoitukset saavat tällä systeemillä näkyvyyttä siinä missä muutkin. Ne ovat vuorollaan etusivulla. Myöhemmin ne tavoittaa keskitetysti Lukijoilta -palstan alta.

Näin syntyneitä lukijoitten ”yleisönosastokirjoituksia” voi kommentoida Vastaa -laatikon avulla kuka hyvänsä kuten muitakin juttuja. Viimeiset kommentit-osastosta näkyy välittömästi, mitä aihetta on käsitelty. Toivomme vilkasta keskustelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *