Puhelinyhteys katkeilee

Pitäisiköhän kerätä nimilista puhelinolojen parantamiseksi Värtsilässä? Tämä Patsolanmäen kainalo ainakin on ihan surkea paikka. Jos saat yhteyden, niin kyllä se vähintään pari kertaa katkeaa. Esim. terveyskeskuksen kanssa asioidessa tilanne on erittäin hankala, kun asiakkaan oletetaan kuulevan katkoksen aikana ja takaisinpäin ei voi soittaa asian selvittämiseksi.

Kuinka monta lienee niitä, jotka tämän asian takia hermoilevat?

Me kaikki Värtsilä-fanit rakastamme näitä kauniita maisemia. Silmä kuitenkin sairastaa, kun näkee entisen SOK:n kaupan. Kuka rakennuksen nykyään omistaa? Olisiko liikaa vaadittu, jos omistajaa pyydettäisiin purkamaan se ja siistimään tontti. Ennen oli Värtsilässä ympäristölautakunta. Liekö sellaista Tohmajärvellä? Sinne voisi esittää kainon toiveen purkamisesta.

Irene Peuhkurinen

Share

3 comments for “Puhelinyhteys katkeilee

 1. Laitoin Yhteystietoihin tulleen Irene Peuhkurisen kirjoituksen Värtsiin myös tällä tavoin. Toivottavasti tämä selventää sitä, että lukijoitten kannattaa lähettää mielipide- ym. kirjoituksiaan sähköpostitse. Sieltä ne on toimituksen helpompi siirtää Värtsin asianomaisille palstoille. Lyhyet kommentit ovat sitten eri asia, niitähän voi kirjoitella tällä tavoin suoraan juttujen perään, mutta ei mielellään niitäkään Yhteystietoihin.

 2. Olen Irenen kanssa samaa mieltä ja luulen, että muitakin löytyy ja ko.rakennukseen pitäisi panna tuli hännän alle. Asiasta oli aikoinaan puhetta kunnankin kanssa. KAIKILLE NS. hapanneille rakennuksille sama komento – ne eivät kaunista ja tuskin naapurikaan niistä tykkää.
  Ja nuo toivottomat puhelinyhteydet näillä nurkilla – parannusta
  pitäisi saada.
  Pankkiautomaattifirma voisi hoitaa myös Niiralan tullille tai lähelle automaatin vai pitääkö täältä muuttaa pois, kun ei ole MITÄÄN.

 3. Olen kuullut muutamista kylältämme joilla on parempia kokemuksia venäläisten mokkuloiden toimivuudesta ja paremmasta nopeudesta (tämä nyt ei liittynyt puhelinkuuluvuusongelmiin suoranaisesti…) kuin suomalaisten!

  Onkin myös itselläni mielessä kokeilla josko nopeutta saisi vaikka näin lisää. On ollut tuskaisen hitaita kaikki käyttämäni suomalaiset mokkulat täällä Sääperin perukoilla – Sonera, DNA ja Saunalahti kaikki kokeiltu! Aiemmin käyttämälläni kiinteällä Soneran laajakaistalla luvattiin 1megan yhteyttä mutta harvoin pääsimme edes puoleen siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *