Kaustajärvellä jo jäätä

Nykyjoutsenet viihtyvät myös kotilaitureitten tuntumassa. Kuva EJ

Kaustajärvi on tänä syksynä ollut harvinaisen kaunis. Joutsenet viipyivät runsaslukuisina päivä kaupalla ihan laiturin edessä pylly pystyssä. Ruokaa siis oli järven pohjassa runsaasti tarjolla. Jäätä ilmestyi yhtenä yönä melkein koko järven pinnalle. Sorsaparvi ihmetteli, kun railot kapenivat, ja lähtivät sitten pois.

Pihatyöt on tehty lumen tulon tieltä. Katot ja rännit putsattu. Sammalen poisto oli suuritöinen ja maksoi 1700 euroa. Se palahuovan sopivuudesta metsään! No, niin, pällistellään nyt sitten talven tuloa. Kyllä se siitä. Mutta muistakaa käydä äänestämässä. Ensin seurakuntavaaleissa ja sitten eduskuntavaaleissa. Terveisiä! Pitäkää Jumala mielessä!

Erkki Lintunen

1 comment for “Kaustajärvellä jo jäätä

  1. Teidän ranta ja sen lähialueet ovat tosi komeita Kaustalla. Viimeiseen asti tein teltta- ja kalareissua edessänne olevaan Lammassaareen mutta kaiten meneepi ensi vuoteen sekin… On meillä hienoja vesistöjä täällä Värtsilässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *