Harrastamaan

Kansalaisopistolla on ensi talveksi tarjolla Värtsilässä vaikka mitä, ellei kunta satu saamaan kaupaksi kiinteistöjä, joissa aiotaan harrastaa. Valaistua latuakin kunta aikoo pitää talven auki, koskapa pyytää yrityksiltä tarjouksia.

Asuntorannassa aloittaa syksyllä virike- ja liikuntaryhmä ja urheilutalolla naisten liikunta. Entisellä kunnanvirastolla aikovat kokoontua huovutus- ja värjäyskurssilaiset ensi vuoden puolella.

Koululla on tarjolla näytelmäryhmä ensi vuoden puolella. Syyskuun puolivälissä siellä alkaa ikäihmisille tarkoitettu internettikurssi, jossa opetellaan verkkopankin ja sähköpostin käyttöä sekä uutisten lukemista netistä. Naisten ja miesten liikuntaa koululla on myös. Tarinatuvalla tehdään kaikkea kivaa omin käsin, käsitöitä ja kudontaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *