“Loistava tulos”

Olen seurannut vuosikausia Hellistä käytyä keskustelua. Vastustajat ovat ampuneet jatkuvasti yli niin paljon, että enimmäkseen tympäisee. Nyt näyttää siltä, että myös kannattajat ovat lähtemässä samoille linjoille.

“Loistava tulos”, oli sosiaali- ja terveysministeri Juha Rehula, kesk, kommentoinut Tohmajärvellä, kun kuuli Hellin menojen kasvaneen kolme prosenttia.

Vähintään sitaatteihin tuo toteamus on laitettava. Toivottavasti sitä voi pitää vain yhden ihmisen mielipiteenä, olkoon hän sitten vaikka ministeri.

Jos itse olisin ministeri, puhuisin loistavasta tuloksesta vasta, jos samaan aikaan olisi saatu palveluja kohennettua. Näin ei valitettavasti ole tapahtunut.

Ihmisten mielipiteet muovautuvat omien kokemusten kautta. Itse kyllästyin, kun odotin lääkärinvuoroa keväästä syksyyn. Yksityislääkärille sain vuoron seuraavaksi päiväksi. Puheista päätellen moni muukin on kokenut samaa, joskin päinvastaistakin on kuulunut.

“Loistavan tuloksen” jälkeen Hellin on syytä paneutua parantamaan palveluja. Sitä oli ministerikin pitänyt tärkeimpänä tavoitteena.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *