Paikallista esille

Nykyaikana ei voi lähteä siitä, että kaikkia tuotteita saisi kotinurkilta, puhumattakaan, että ne olisivat oman paikkakunnan tuotantoa. Viime aikoina olen kuitenkin popsinut mielihalulla värtsiläläisiä perunoita ja mansikoita. Hyviä ovat olleet ja melkein naapurista ovat löytyneet. Paikkakunnalla tehtyä ruisleipää on maisteltu ja eiköhän uutta hunajasatoa ilmaannu aikanaan markkinoille. Mitä muuta täältä mahtaa löytyä?

Lähellä olevia palveluja käyttää aina mieluummin, oli kyse hiekkakuorman tai polttopuiden kotiin kuljettamisesta. Uskon, että monenlaiseen löytyy apu Värtsilästä.

Värtsi kertoo mielellään paikallisista tuotteista ja palveluista. Niitten esiin tuominen kuuluu tämän verkkolehden toimenkuvaan, vaikka tietynlaista kaupallista tekstimainontaa kaihdammekin hyvien lehtitapojen mukaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *