Loma-asuntoja Jänisjoelle?

Värtsilän myydylle leirintäalueelle saattaa tulla matkailutoimintaa lähivuosina. Uudet omistajat kertovat paikallislehti Uutisalasimessa, että ajatuksena on tällä hetkellä loma-asuntoja joen rannalle. Muitakin matkailun vaihtoehtoja selvitellään. Dirk ja Merja van Assendelft ostivat leirintäalueen CamTop Oy:n nimiin. Kirjastotalo on muutettu lähinnä vapaa-ajan asunnoksi.

Dirk van Assendelft työskentelee satamaoperaattori Multi-Link Terminalsin toimitusjohtajana. Yhtiö käsittelee kontteja Venäjällä Kronstadissa sekä Suomessa Helsingissä ja Kotkassa. Tekniikka&Talous -lehden mukaan Multi-Link Terminals on investoinut Venäjälle ja kasvanut liikenteen suotuisan kehityksen ansiosta kymmenien prosenttien vuosivauhdilla. Venäläinen teräsyhtiötaustainen N-Trans tuli lehden mukaan yhtiön osakkaaksi vuoden 2007 lopussa. Yhtiö toimii Kronstadissa 12 hehtaarin alueella Moby Dick -terminaalissaan.

Multi-Link Terminals tuli tunnetuksi viime kevättalven ahtaajalakon aikana Kotkassa aloittaessaan työt Mussalon satamassa. Lastatessaan venäläisiä ja suomalaisia rekkoja se joutui napit vastakkain lakkolaisten kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *