Valtuusto myi kirjastotalon

Tohmajärven kunnanvaltuusto myi torstai-iltana yksimielisesti Värtsilän entisen kirjastotalon ja leirintäalueen. Hallintojohtaja Matti Ikosen mukaan kauppakirjoja Dirk van Assendelftin ja hänen perheyhtiönsä CamTopin kanssa aletaan puuhata heti seuraavana päivänä. Rakennus maksoi 80 000 euroa ja leirintäalue 50 000 euroa.

Antero Nenonen (kok) käytti valtuuston ainoan puheenvuoron. Hänen mielestään kauppa on kunnalle edullinen. ”Otetaan pois kuleksimasta 130 000 euroa.”

Assendelftin tulevaisuuden suunnitelmien haluttiin yhä jäävän vain kunnanhallituksen ja valtuuston jäsenten tietoon. Kirjastotalon yläkerrassa on tähän saakka ollut pitäjätoimisto, jossa on ollut eri yhdistysten tiloja ja arkistoja. Muutto on piakkoin edessä, mutta vielä ei ole päätöksiä, minne muutetaan. Neuvoteltu on tiettävästi entisestä kunnanvirastosta, joka sekin on myynnissä.

Värtsilän pitäjäyhdistys on suunnitellut perjantaiksi 25.6. juhannuskokkoa leirintäalueen rantaan. Luvassa on makkaranpaistoa ja kesäillan tunnelmaa koko perheelle.

2 comments for “Valtuusto myi kirjastotalon

  1. Toivottavasti siellä kokko on, kuten p u s k a r a d i o pitäjäyhistyksen nettisivujen menovinkeissä tiedottaa. Puskaradio ei aina ole tietokanavista luotettavin, mutta eiköhän tuohon vahvistus ennen juhannusaattoa tule.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *