Jännittävää odotusta

Jännitys tiivistyy Värtsilässä: myykö Tohmajärven valtuusto kirjaston ja leirintäalueen, kuten kunnanhallitus esittää. Ja mitä siitä sitten seuraa? Kokous on viikon kuluttua torstai-iltana.

Tarjouksen on tehnyt Dirk van Assendelft, joka johtaa Cam Top Oy -nimistä firmaa. Nettitietojen mukaan se kauppaa Vihdin Nummelassa lasten vaatteita. Yhtiön Helsingin toimipisteessä hoidellaan rahoitukseen ja sijoitustoimintaan liittyviä asioita. Yhtenä osakkaana on Domiflex -yhtiö, joka on perustellut muitakin yrityksiä.

Assendelft on tarjonnut kirjastotalosta 80 000 euroa ja leirintäalueesta 50 000 euroa. Värtsilässä riittää kunnalla myytävää, sillä listalla ovat myös entinen kunnantalo ja urheilutalo. Asuntoranta, jossa hoidetaan tilapäisesti vanhuksia Tohmajärven remonttitöiden ajan, on niinikään myynnissä.

Värtsilässä seurataan mielenkiinnolla kunnan ponnistuksia asukkaittensa olojen kohentamiseksi. Värtsiläläiset yhdistykset esittivät taannoin kunnalle toivomuksen kokoontumispaikasta, mutta toistaiseksi hanke ei ole ottanut tulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *